Bewegen voor ouderen 65+
 
 
 
Fit en Gezond!!

Het is een aangepast therapeutisch fitness programma voor mensen boven de 65+ die moeite hebben met bewegen.. Het tempo, de intensiteit van het programma en de achtergrondmuziek zijn afgestemd op de doelgroep. Het is prettig om met leeftijdgenoten te sporten,omdat het onderlinge contact ook een belangrijke rol speelt. Het doel is dat iedereen zich zo op zijn gemak voelt om met plezier het eigen trainingsprogramma te kunnen doen. Het eerste kwartier worden gezamenlijke oefeningen gedaan als warming up en grondoefeningen. Daarna is het tijd voor de oefeningen op de fitnessapparaten, waarbij u kunt rekenen op hulp en aanwijzingen van de vaste fysiotherapeut.


Tijdstip: dinsdagmiddag 13.30-14.30 uur
Kosten 109,- euro voor 13 lessen. 1x/week
Locatie: Gezondheidscentrum Achtse Barrier, Fransebaan 584 (Fysiotherapie)


Voor meer informatie kunt terecht bij Fysiotherapie Achtse Barrier.
Tel 040-2424464
Team Fysiotherapie Achtse Barrier
 
 
 
 
Specialisaties Fysiotherapie Achtse Barrier te Eindhoven
Manuele Therapie - Lymfedrainage en Oedeemtherapie - Bekkenbodemtherapie - Looptraining Etalagebenen (vaatklachten) - COPD - Knie-klachten - Sportfysiotherapie i.o. - Schouderklachten - Arbeidsfysiotherapie - Adem- en Ontspanningstherapie
 
Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
Fysiotherapie Achtse Barrier is betrokken bij Eindhoven e.o. en plaatst het nieuws van beeldnet.nl.
U vindt onze praktijk ook op beeldnet.nl

Regionieuws: