Sportfysiotherapie en vv Wodan
 
 
 
Wodan en Fysiotherapie Achtse Barrier zijn vanaf januari 2010 een samenwerking aangegaan. Deze houdt in dat alle teamleiders en jeugdspelers de mogelijkheid krijgen om door een sportfysotherapeut ondersteund te worden. Dit betekent dat de volgende diensten worden aangeboden.
  • Het ondersteunen van teamleiders bij precentie van (overbelasting)blessures.
  • Het ondersteunen/adviseren van teamleiders na een blessure.
  • Het ondersteunen van teamleiders in het geven van looptechniek training en andere specifieke bewegingsvormen.
  • Het geven van groepsgewijze loopclinics.
  • Het aanbieden van een individueel advies of blessure consult.
  • Het aanbieden van individuele herstelbegeleiding na een blessure.
Hiermee hoopt Wodan enerzijds om in eerste instantie klachten te voorkomen. Anderzijds willen we teamleiders ondersteunen in de training en in het geval een speler een blessure heeft. Denk hierbij vooral aan het verbeteren van het inzicht in de soort en ernst van de blessure en het verantwoord hervatten van deelname na een blessure.

We willen daarnaast teamleiders cq trainers de gelegenheid bieden om deel te nemen aan een workshop looptechniek training.

Voor alle jeugdspelers willen wij 2x per seizoen een sportspecifieke loopclinic aanbieden. Hiermee hopen we spelers te enthousiasmeren en streven we naar een verbetering van looptechnieken en verbetering van de sportspecifieke conditie. In het geval van klachten of een blessure vindt Wodan het belangrijk dat vroegtijdig de juiste adviezen en eventuele zorg aangeboden kan worden. Dit kan tijdens het vragenuurtje op locatie Wodan. Hiermee willen we bereiken dat spelers niet te vroeg, maar ook niet te laat de training of wedstrijd gaan hervatten.

Tot slot willen we spelers, indien er sprake is van een blessure, een gerichte herstelbegeleiding aanbieden.

 
 
 
 
Specialisaties Fysiotherapie Achtse Barrier te Eindhoven
Manuele Therapie - Lymfedrainage en Oedeemtherapie - Bekkenbodemtherapie - Looptraining Etalagebenen (vaatklachten) - COPD - Knie-klachten - Sportfysiotherapie i.o. - Schouderklachten - Arbeidsfysiotherapie - Adem- en Ontspanningstherapie
 
Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
Fysiotherapie Achtse Barrier is betrokken bij Eindhoven e.o. en plaatst het nieuws van beeldnet.nl.
U vindt onze praktijk ook op beeldnet.nl

Regionieuws: