Missie en Visie Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven
 
 
 
Missie:

Fysiotherapie Achtse Barrier wil hoogwaardige wijkgebonden bewegingsgerelateerde zorg op maat aan patiënten bieden. Hierbij vormen het verbeteren van zelfmanagement en het bevorderen van een gezonde leefstijl belangrijke uitgangspunten. Fysiotherapie Achtse Barrier wil daarnaast een laagdrempelige overgang van de 1e lijn naar de 0e lijn realiseren voor wijkbewoners die nog niet of onvoldoende sporten of bewegen.

Visie: 

Individuele aandacht en zorg voor de patiënt staan centraal. We maken hierbij gebruik van verschillende specialisaties, aandachtsgebieden en de meest actuele wetenschappelijke inzichten binnen de fysiotherapie. We vinden een interactieve benadering en zelfmanagement van de patiënt belangrijk om een zo duurzaam mogelijk herstel te behalen. Bovendien wil fysiotherapie Achtse Barrier omringende sportverenigingen diensten aanbieden in het kader van gezondheidsbevordering. We streven er naar mensen in de 0e lijn aan het sporten en bewegen te krijgen. Daarnaast onderhoudt de praktijk nauwe contacten met sociaal-medische partners om de patiënten optimale zorg te leveren.
   
 
 
 
Specialisaties Fysiotherapie Achtse Barrier te Eindhoven
Manuele Therapie - Lymfedrainage en Oedeemtherapie - Bekkenbodemtherapie - Looptraining Etalagebenen (vaatklachten) - COPD - Knie-klachten - Sportfysiotherapie i.o. - Schouderklachten - Arbeidsfysiotherapie - Adem- en Ontspanningstherapie
 
Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
Fysiotherapie Achtse Barrier is betrokken bij Eindhoven e.o. en plaatst het nieuws van beeldnet.nl.
U vindt onze praktijk ook op beeldnet.nl

Regionieuws: