Hoe behandelt een fysiotherapeut etalagebenen?


De fysiotherapeut helpt u om uw klachten te verminderen en zorgt dat de risico’s op adervernauwing beperkt blijven. De fysiotherapeut helpt u om op de juiste manier in beweging te blijven. Met looptraining kunt u uw coördinatie- en uithoudingsvermogen verbeteren. 
 

 


De fysiotherapeut streeft ernaar dat u zelfstandig uw klachten onder controle kunt houden met behulp van een actieve leefstijl. Hij helpt u om zelfstandig te blijven bewegen en gezond te leven. Als u uw oefeningen goed uitvoert, heeft u hier op lange termijn veel profijt van.


Hart-, vaat-, en longfysiotherapeuten hebben veel ervaring met etalagebenen. Als uw bloedvat teveel vernauwd is, kan een ingreep in het ziekenhuis nodig zijn. Door te dotteren of een bypass te plaatsen verdwijnt de vernauwing. Na de operatie kunt u het advies krijgen om een afspraak te maken bij de fysiotherapeut voor hulp bij uw herstel. 


 
 
 
 
 
 
Specialisaties Fysiotherapie Achtse Barrier te Eindhoven
Manuele Therapie - Lymfedrainage en Oedeemtherapie - Bekkenbodemtherapie - Looptraining Etalagebenen (vaatklachten) - COPD - Knie-klachten - Sportfysiotherapie i.o. - Schouderklachten - Arbeidsfysiotherapie - Adem- en Ontspanningstherapie
 
Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
Fysiotherapie Achtse Barrier is betrokken bij Eindhoven e.o. en plaatst het nieuws van beeldnet.nl.
U vindt onze praktijk ook op beeldnet.nl

Regionieuws: