Back in Shape


Verantwoord terug in vorm

Back In Shape is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap verantwoord terug in conditie en in vorm willen komen om eventueel daarna hun eigen sport te hervatten.


Een les duurt 90 minuten en bestaat uit een individueel oefenprogramma en 20-30 minuten gezamenlijke oefeningen. Deze oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen van de vier B’s: buik-, borst-, bil- en bekkenbodemspieren.

De les wordt begeleid door een deskundig bekkenoefentherapeute.

Tijdstip: Donderdagavond van 18.30-20.00 uur.

Locatie: Gezondheidscentrum Achtse Barrier.

            Franse baan 584 (Fysiotherapie)

 

Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wensen, bijvoorbeeld verbetering van je algehele conditie of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.

Er kan gestart worden vanaf zes weken na de bevalling. Meestal is de eindcontrole door

verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is deze eindcontrole een voorwaarde.

Tarieven vind je op: www.fysiotherapieachtsebarrier.nl


 
 
 
 
 
 
Specialisaties Fysiotherapie Achtse Barrier te Eindhoven
Manuele Therapie - Lymfedrainage en Oedeemtherapie - Bekkenbodemtherapie - Looptraining Etalagebenen (vaatklachten) - COPD - Knie-klachten - Sportfysiotherapie i.o. - Schouderklachten - Arbeidsfysiotherapie - Adem- en Ontspanningstherapie
 
Werkgebied in Eindhoven, Eindhoven Noord; in de wijken Achtse Barrier, Acht, Woenselse Heide, Prinsenjagt, Driehoeksbos, Blixembosch en Vaartbroek.
Fysiotherapie Achtse Barrier is betrokken bij Eindhoven e.o. en plaatst het nieuws van beeldnet.nl.
U vindt onze praktijk ook op beeldnet.nl

Regionieuws: