Ga naar hoofdinhoud

Mijn naam is

Eva van de Sande

Fitnesscoach & Leefstijlcoach

Vanaf november 2021 ben ik bij Fysiotherapie Achtse Barrier werkzaam als beweeg- en leefstijlcoach. Mijn vooropleiding is Sportkunde die ik heb gevolgd aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Daarnaast heb ik mijn accreditatie leefstijlcoach behaald en ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Sinds vorig jaar maart 2023 heb ik mijn master ‘’healthy ageing professional’’ op zak. Daarnaast heb ik deelgenomen aan de Nationale DenkTank 2023 met het thema ‘’betekenisvol ouder worden.’’ Waardevolle aanvullingen om mee te nemen in de praktijk in het stimuleren en motiveren van mensen naar een gezonde leefstijl om gezond en betekenisvol ouder te worden.

Het vak als leefstijlcoach trekt me aan omdat ik veel waarde hecht aan gezondheid en geluk. Ik vind het van belang dat ieder mens een zo fijn mogelijke kwaliteit van leven heeft waarbij mensen zich zowel fysiek als mentaal goed voelen. Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl hier mee samenhangt.

In mijn vrije tijd ben ik zelf graag in beweging, ik kan met name genieten van buiten hardlopen, body pump groepslessen en salsa & bachata dansen op spaanse muziek. Daarnaast vind ik het leuk om van verschillende mensen en culturen te leren en nieuwe plaatsen te ontdekken. Ik blijf graag in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Eva van de Sande