Ga naar hoofdinhoud

Personal training Eindhoven

Fysiotherapie Achtse Barrier (FAB) biedt personal training aan voor iedereen die behoefte heeft aan specifieke aandacht en met een gericht schema wil trainen. U gaat samen met onze gecertificeerde trainster Lieke Sommerdijk minimaal 3 maanden een trainingstraject aan om aan uw doel(en) te werken. Lieke heeft vanaf 2014 veel ervaring opgedaan in personal training en wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het creëren van een gezonder en vitaal leven. Een belangrijk onderdeel om dit te bewerkstelligen is beweging!

Midshot Lieke Sommerdijk

Wat houdt personal training bij FAB in?

Een training is volledig op u afgestemd als persoon én uw doelstelling waardoor de training direct zeer effectief zal zijn. Uw doel kan onder andere zijn: het verbeteren van de conditie, de houding, gewichtsvermindering, het verminderen van pijnklachten, kracht opbouwen, beweeglijkheid verbeteren etc. Tijdens de intake zal uw beginniveau bepaald worden en daarna vindt elke maand een evaluatie plaats waarin gekeken wordt naar uw vooruitgang.

Wat is het voordeel van trainen met een personal trainer?

Sport en bewegen is een vak. Mensen gaan vaak met veel goede moed en motivatie zelf naar een sportschool, maar weten vaak niet goed wat ze moeten doen en hoe het doel bereikt kan worden. Na een paar maanden en veel uren in de sportschool te hebben doorgebracht, is er weinig bereikt. Het plezier en motivatie in het sporten verminderd en het gebrek aan variatie zorgt voor een neerwaartse spiraal.
Onze trainster Lieke zorgt dat er wél met een doordacht plan en variatie getraind wordt om de doelstelling te bereiken. De oefeningen worden op een verantwoordelijke manier opgebouwd, zodat het de kans op blessures aanzienlijk verminderd. Daarnaast zullen trainingen bestaan uit doelgerichte oefeningen die wèl resultaat opleveren.

Samen trainen is leuk en motiveert. Het geeft u het gevoel er niet alleen voor te staan en u doet de juiste oefeningen met de juiste intensiteit en frequentie. Samen met onze personal trainer werkt u naar het doel toe en het gevoel om ‘verantwoording af te moeten leggen’ geeft u de discipline om net iets meer te doen. Dit is vaak essentieel voor een goed resultaat.  
Lieke vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en plezier heeft tijdens het trainen. Zij zal u motiveren om alles uit uw lichaam te halen en ‘luisteren naar het eigen lichaam’ staat daarbij hoog in het vaandel. Elke persoon heeft namelijk zijn eigen niveau en daar zal de training op worden aangepast.

Waarom draagt bewegen bij aan een gezonder leven?

‘Zitten is het nieuwe roken’. Wanneer je veel stilzit neemt je spiermassa en uithoudingsvermogen af, wat kan zorgen voor allerlei gezondheidsproblemen. Door minimaal 30 minuten per dag matig tot intensief te bewegen worden er ‘gelukshormonen’ aangemaakt.  Deze stoffen worden ook na het bewegen / de training nog aangemaakt, waardoor u langere tijd wordt verzadigd met een gelukkig gevoel. Bovendien heeft het ook direct effect op uw slaaphormoon, waardoor u door te bewegen beter kan slapen.
De personal training zorgt voor meer spiermassa, een verbetering van de conditie, u krijgt meer energie, u gaat zich fitter voelen en het zelfvertrouwen neemt toe. Door te bewegen of sporten bent u even weg uit de dagelijkse routine en in een andere omgeving. Het verlaagt daardoor stress en vaak brengt het daarnaast ook sociale voordelen met zich mee.

Door energie en tijd te investeren in uzelf gaat u zich gelukkiger voelen. Vaak zorgt dit ook voor een gezonder voedingspatroon om het bewegen niet teniet te doen. Als u daarnaast ook resultaat gaat voelen en zien wordt bewegen alleen maar leuker en is de kans groot dat u in een positieve cirkel komt.

Personal training Eindhoven

Wilt u een gezondere leefstijl en vitaler bestaan? Voor vrijwel iedereen is een passend en uitdagend bewegingspatroon te realiseren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en hoe u dit aanpakt? Lieke helpt u graag bij het uitvoeren en maken van een plan. U kunt zich nu aanmelden voor personal trainen bij Fysiotherapie Achtse Barrier door een mail te sturen naar info@fysiotherapieachtsebarrier.nl of door te bellen naar 040-2424464. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, uw doel (concreet) en evt. medische klachten/ of blessures.

Wilt u informatie of vrijblijvend advies? Neem dan contact op via het contactformulier.

LET OP! Dit is geen fysiotherapeutische behandeling. In het geval van (medische) klachten dient u eerst een diagnose en behandelplan van een fysiotherapeut of arts te hebben!

Personal training informatie

Kosten€ 60 per uur
Duurminimaal 3 maanden, training van 60 min
Frequentie1 of 2x per week
Betalingvooraf betalen, maandelijkse termijnen mogelijk
Trainingsdagdonderdag, overige dagen in overleg mogelijk