Ga naar hoofdinhoud

Sporten na bevalling

Sporten na de bevalling bij Fysiotherapie Achtse Barrier

Onze Back in Shape training is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap/bevalling op een verantwoorde manier weer willen sporten om eventueel daarna hun eigen sport te hervatten. Er kan gestart worden vanaf zes weken na bevalling en 8 weken na een keizersnede. Meestal is de eindcontrole door verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is dit een voorwaarde.

Back in shape lessen

De les duurt 90 min. en is een gezamelijke les met de Zwanger en Fit. In het laatste half uur trainen we enkel met de Back in Shape waarin de oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen na zwangerschap.

De les wordt begeleid door de fysiotherapeut. Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wens, zoals bijvoorbeeld verbetering van je algehele conditie of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.

Sporten na bevalling in Eindhoven

Wanneer?Donderdagavond 18.30 – 20.00 uur
Kosten zonder deelname Zwanger & Fit€132,50 voor een intake en 10 lessen. Neem vooraf contact met ons op om de intake in te plannen
Kosten na deelname Zwanger & Fit€100,00 voor 10 lessen. Indien u nog bijgekochte lessen over hebt van de Zwanger en Fit kunt u deze ook gebruiken voor Back in Shape
  
LocatieGezondheidscentrum Achtse Barrier, Fransebaan 584 Eindhoven

Maak een afspraak!

Wilt u informatie over onze sporttherapie back in shape? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel naar 040-2424464. Direct een afspraak maken is ook mogelijk via het afspraakformulier.