Ga naar hoofdinhoud

Sporten tijdens en na zwangerschap

Fit blijven tijdens je zwangerschap? Dat kan samen met Fysiotherapie Achtse Barrier.

Sporten tijdens de zwangerschap?

Fysiotherapie Achtse Barrier biedt ondersteuning voor vrouwen die tijdens de zwangerschap willen sporten, met de Zwanger en fit sporttherapie.

Zwanger en fit is een actieve en informatieve zwangerschapscursus voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap fit willen worden of blijven. De trainingen zijn bedoeld voor zwangere vrouwen die graag op een gezellige en verantwoorde manier willen sporten en ook informatie willen ontvangen over zwangerschapsgerelateerde onderwerpen. Er kan vanaf 12 weken zwangerschap worden deelgenomen aan de lessen. U kunt iedere week instromen en er kan tot 40 weken worden doorgesport.

Zwanger en fit

De les duurt 60 min. en is een gezamelijke les met de Back in Shape. De les start met gezamelijke oefeningen waarin alle spiergroepen aan bod komen, gevolgd door een individueel sportprogramma waarin je persoonlijke wensen centraal staan, zoals het opbouwen van algehele conditie.

De les wordt begeleid door onze fysiotherapeut Carline Leus-Slaats. Haar expertisegebied is het begeleiden van klachten tijdens en na zwangerschap.

Sporten tijdens zwangerschap in Eindhoven

Wanneer?Donderdagavond 18.30 – 19.30 uur
Kosten€190,00 voor 10 lessen + 3 keer een informatieles en individuele intake
 Na 10 lessen kunt u nog losse lessen bijkopen voor €12,50 per les, 10 vervolglessen voor €100,00 (mogen eventueel ook gebruikt worden na de bevalling)
LocatieGezondheidscentrum Achtse Barrier, Fransebaan 584 Eindhoven

Wilt u meer informatie over hoe je fit blijft tijdens de zwangerschap? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure aan.

Sporten na de bevalling bij Fysiotherapie Achtse Barrier

Onze Back in Shape training is bedoeld voor vrouwen die na de zwangerschap/bevalling op een verantwoorde manier weer willen sporten of om hun eigen sport te hervatten. Er kan gestart worden vanaf zes weken na bevalling en 8 weken na een keizersnede. Meestal is de eindcontrole door verloskundige of gynaecoloog dan al geweest. Als je bevallen bent met een keizersnede is dit een voorwaarde.

Back in shape lessen

De les duurt 90 min. en is een gezamelijke les met de Zwanger en Fit. In het laatste half uur trainen we enkel met de Back in Shape waarin de oefeningen zijn gericht op het verantwoord herstellen na zwangerschap.

Het individuele programma is afgestemd op je persoonlijke wens, zoals bijvoorbeeld verbetering van je algehele conditie of meer specifiek toewerkend naar het hervatten van je eigen sport.

De les wordt begeleid door onze fysiotherapeut Carline Leus-Slaats. Haar expertisegebied is het begeleiden van klachten tijdens en na zwangerschap.

Sporten na bevalling in Eindhoven

Wanneer?Donderdagavond 18.30 – 20.00 uur
Kosten zonder deelname Zwanger & Fit€132,50 voor een intake en 10 lessen. Neem vooraf contact met ons op om de intake in te plannen
Kosten na deelname Zwanger & Fit€100,00 voor 10 lessen. Indien u nog bijgekochte lessen over hebt van de Zwanger en Fit kunt u deze ook gebruiken voor Back in Shape
  
LocatieGezondheidscentrum Achtse Barrier, Fransebaan 584 Eindhoven

Maak een afspraak!

Wilt u informatie over onze sporttherapie zwanger en fit of back in shape? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel naar 040-2424464. Direct een afspraak maken is ook mogelijk via het afspraakformulier.