Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Missie

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Achtste Barrier willen een grote, professionele bijdrage leveren aan het optimaliseren en zo optimaal mogelijk houden van het bewegend functioneren en daardoor ook aan de kwaliteit van het leven van de inwoners van Achtste Barrier, de Strijp en omgeving.

Team van Fysiotherapie Achtse Barrier in Eindhoven

Teamleden

Onze visie

Visie op patiënt/cliënt

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten de regie krijgen, hebben en houden op hun eigen leven. Daarom willen wij met al onze interventies bijdragen aan vergroting kennis over, herstel en voorkomen van problemen van het bewegend functioneren.

Hoe fysiotherapie kan helpen bij neurologische aandoeningen zoals MS en parkinson

Visie op samenwerken

Wij vinden het belangrijk dat er intensief wordt samengewerkt met collega’s, andere disciplines, organisatie en wij daardoor de beste op de patiënt afgestemde zorg kunnen bieden.

Elastische kousen

Visie op kwaliteit

Actief bezig zijn met kwaliteit is in onze genen verankerd. Dit uit zich in patiëntgerichte, gastvrije omgang; aandacht voor de veiligheid van de patiënt; hoge professionele standaarden; transparantie van ons handelen. Onze patiënten weten wat zij van ons kunnen verwachten.

Afspraak maken voor diastase behandeling

Visie op praktijkorganisatie

Een goed functionerende praktijkorganisatie is voorwaardelijk om onze missie en visie vorm te geven; deskundig geschoolde medewerkers; een prima functionerend kwaliteitssysteem; optimale bereikbaarheid zijn daarbij kernbegrippen.

De cruciale rol van geriatrie fysiotherapie in de zorg voor kwetsbare ouderen